Biografie

Algemeen
Ik ben Lotte Braat en geboren op (valentijnsdag) 14 febr. 1998. Met mijn vader Jan, moeder Denise en zus Sanne wonen we op een woonark in Utrecht.

Wat doe ik nu?
Nu turn ik bij flik-flak in Den Bosch In de topgroep met als trainer Nico Zijp en Rik.
Als choreografen: Bregje en mevrouw Klimenko.
Ik train nu 9 keer in de week waarvan 3 keer ochtendtraining is.
Dat is 26 uur in de week.
Ik zit op het Rodenborch College in Rosmalen op het VWO.
Ik heb ook een LOOT status en daardoor kan ik zoveel trainen.
In mijn klas zit Tesse die samen met mij elke dag trainde.
Nu is zij gestopt met turnen en doet ze acro.
De anderen van de topgroep zitten ook op het Rodenborch College.

Hoe ben ik bij flik-flak gekomen?
Toen ik zes jaar was ben ik in september begonnen met recreatie turnen bij DOO/K&V te Utrecht. In november 2004 had ik mijn eerste onderlinge wedstrijd. Ik kreeg na deze wedstrijd een uitnodiging te komen trainen bij de A selectie. Vanaf januari 2005 ben ik bij de A selectie gekomen. Eerst alleen op zaterdag, maar na een half jaar ook op woensdag en na een jaar ben ik gestopt met de recreatie en ook op maandag gaan trainen bij de A selectie. Ik ben als instapper begonnen in de 3e divisie niveau 10 en stond de 2 jaar daarna in de finale 2e divisie bij de pupillen.

Met DOO/KenV heb ik ook wedstrijden geturnd in Boedapest, Sumperk (Tjechië) en Barcelona.

Na Barcelona (dec 2008) ben ik met Silvia Holtkamp onze trainster naar Flik-Flak in Den Bosch gegaan om mee te trainen. Ik ben  op 14 februari 2009 voor het eerst bij flik-flak geweest voor een training.

Na mijn proeftraining  mocht ik daar gaan trainen in de opleidings groep bij Frank en Christa

In groep 8 was ik al een jaar bij Flik- Flak en trainde toen 18 ½ uur per week bij de opleidingsgroep.  Ik vind het heel erg leuk bij Flik-Flak. Ik turnde eerst  1e divisie niveau 4 en na de zomervakantie van 2010 ging ik samen met nog 2 turnmaatjes naar Rosmalen naar de LOOTschool en toen kwam  ik in de topgroep van Flik-Flak en ben ik eredivisie gaan turnen. Via Nieuws en wedstrijden kunnen jullie mij volgen bij het turnen. Als je wilt kun je iets schrijven in mijn gastenboek.

Groetjes Lotte